Qui som?

Forn i pastisseria Domènech, som una empresa familiar apareguda en el segle XIX, malhauradament no coneixem exàctament la data en que va ser fundat, però si que coneixem el seu fundador, Emili Domènech Martí. Després varen venir Joan Domènech i en l'actualitat tenim a Jaume Domènech i la Gregòria Domènech al capdavant.

Joan Domènech i Maria Hostau

El forn i pastisseria Domènech rep popularment el nom de "Forn del Castell", ja que es troba ubicat a la part vella de la ciutat de Gandesa que s'anomena "El Castell" ,ja que en part fins al segle XIX s'hi aixecà un castell.

El forn es troba emplaçat en el que queda d'una casa senyorial, que rep el nom de Cal Cerer o casa Dalmau, és una de les contruccions originalment més antigues de la vila, que va estar adosada als murs del castell i quasi davant de la casa de la Castellania o pressó.

D'aquesta casa tan sols queda d'original la façana, amb porta de mig punt dovellada a la vora de la qual trobem l'escut d'armes de la casa Dalmau. Existeixen tres arcs apuntats d'estil gòtic. Els pisos superiors són recents, però en els quals encara es conserva un balcó original.

Els arcs apuntats i l'escut d'armes de la casa Dalmau.